Rreth Nesh

Vjen së shpejti

Hengyi po zhvillon një stacion karikuesi AC ev për të mbështetur sistemet e ruajtjes së energjisë diellore, i cili do të përdorë energjinë diellore për të ngarkuar makinën si prioritet kur është në punë dhe do të kalojë automatikisht energjinë në rrjet kur sistemi i ruajtjes së energjisë diellore është i ulët.Prototipi tani është duke u testuar dhe përmirësuar dhe pritet të jetë gati për prodhim pas disa muajsh.Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion rreth këtij produkti.
Vjen së shpejti

Shërbimet ODM&OEM

Procesi i personalizimit është si më poshtë.Ju lutemi na kontaktoni fillimisht për të na informuar për kërkesat tuaja.Ne do të vlerësojmë nevojat tuaja dhe do të komunikojmë me ju në lidhje me detaje të ndryshme si metodat e paketimit, çmimet, koha e dorëzimit, kushtet e transportit, mënyrat e pagesës, etj. Pasi të kemi arritur një marrëveshje, ne do të prodhojmë një mostër për ju dhe do t'jua dërgojmë për konfirmim.Pas konfirmimit, fabrika do të mbyllë kampionin dhe prodhimi i mëpasshëm do të kryhet sipas standardit të kampionit për të siguruar që produkti i prodhuar të jetë i njëjtë me mostrën.Pas prodhimit, produkti do të dërgohet sipas kushteve të logjistikës dhe transportit të përcaktuara më parë.
Shërbimet ODM&OEM

Rreth Hengyi

Hengyi Electromechanical është një ndërmarrje e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e produkteve postare të karikimit.Kompania ka një ekip të fortë R&D dhe një sistem të plotë prodhimi nga projektimi, prodhimi dhe derdhja me injeksion.Përveç produkteve tona standarde, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbime të personalizuara për të përmbushur nevojat e klientëve të ndryshëm.Ne po përpiqemi vazhdimisht të ofrojmë produkte më të mira dhe shërbime më të mira të personalizuara për çdo klient.Ne jemi të përkushtuar të jemi prodhuesi më profesional dhe efikas në fushën e postimeve të karikimit.Produktet tona tani mund të përshtaten me shumicën e modeleve të automjeteve në botë.Ne do të vazhdojmë të përditësojmë produktet tona për të ofruar postime tarifimi të sigurta dhe efikase për secilin prej klientëve tanë.
Rreth Hengyi

Komentet e klientit

Gama Hengyi Black Horse është e besueshme dhe e lehtë për t'u instaluar.-Me një temperaturë funksionimi prej -40°C - +65°C, IP55 i papërshkueshëm nga uji, dizajn rezistent ndaj UV-së dhe kabllo TPU, mund të përshtatet me klima të ndryshme dhe tani shitet në dhjetëra vende dhe rajone të ndryshme dhe pritet mirë nga klientët. .
Komentet e klientit

Kërkim për Çmimtari

Për pyetje rreth produkteve tona ose listës së çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.
Mbulim i plotë i linjës së produktit me energji elektrike për pajisjet AC.Zhvillimi, prodhimi dhe mirëmbajtja inteligjente e pajisjeve të karikimit AC, duke u ofruar klientëve zgjidhje të plota karikimi
Karikimi AC është karikim i ngadaltë, energjia AC nga stacioni i karikuesit ev kalon përmes portës së karikimit AC dhe ndryshohet nga karikuesi në bord në fuqi DC të tensionit të lartë nëpërmjet ACDC për të ngarkuar baterinë.Koha e karikimit është e gjatë, përgjithësisht brenda 5-8 orësh, bateria e energjisë e një automjeti të pastër elektrik është plotësisht e ngarkuar për karikimin e natës.
Karikimi DC është karikim i shpejtë, ku energjia DC nga posti i karikimit ngarkohet drejtpërdrejt në bateri.Karikimi i shpejtë bëhet duke përdorur një karikues DC me bazë në tokë me një rrymë DC më të lartë, duke u karikuar deri në 80% me një kohë karikimi nga 20 minuta deri në 60 minuta.Në përgjithësi, karikimi i shpejtë përdoret për të rimbushur karikimin kur koha është e ngushtë.