Fa'atulafonoina ma le Fa'asao Fa'asao_Fa'auigaga

Fetuunaiga o le malosi - e ala i le ki o le pa'i capacitive i lalo ole lau (fa'aopoopo le fa'aulu fa'atasi)

(1) Faʻasalalau ma uu le paʻi paʻu i lalo o le lau mo le sili atu i le 2S (itiiti ifo i le 5S), o le a faʻalogo le pu, ona faʻamalolo lea o le paʻi paʻi e ulufale ai i le faʻaogaina o le mana, i le faʻaogaina o le mana e le mafai ona amata molia.

(2) I le fa'atonutonuina o le malosiaga, toe oomi le pa'i ki e fa'ata'amilo i le fa'asologa o lo'o i ai nei o le masini, e ta'i tasi le fa'aili mo ki ta'itasi.

- Fa'amatala tulaga taua e pei o le 32A / 25A / 20A / 16A / 13A / 10A / 8A, o le pito i luga o loʻo i ai nei e le tatau ona sili atu i le maualuga o le gafatia o loʻo i ai nei (le maualuga o le tau o loʻo lafoina e le laupapa faʻatonu autu) o le masini lava ia.

3) A maeʻa le suiga o loʻo i ai nei, toe oomi ma taofi le paʻi paʻi mo le sili atu i le 2S e alu ese ai mai le faʻatonuga o le pule, o le a faʻalogo le pu ma le faʻatulagaina o le tau o loʻo iai nei o le a aoga.

4) I le faiga o tulafono faatonutonu, e aunoa ma se gaioiga mo le sili atu i le 5S, o le a otometi lava ona alu ese mai le tulafono faatonutonu, o le tau o loʻo iai nei o le a le aoga i le taimi nei.

Fa'aaliga: E na'o le fa'aogaina o le fa'atonuga o le eletise e mafai ona fa'aoga i le fa'aoga fa'aletonu/tumau

Totogiina o le taimi - e ala i capacitive touch buttons i le pito i lalo o le lau (faʻaopoopo le faʻasalalauga faʻatasi)

1) Oomi ma uu le faamau paʻi i le pito i lalo o le lau mo le sili atu i le 5S (o le a paʻu le buzzer pe a e oomi ma taofi mo le sili atu i le 2S, i le taimi lea e tatau ona e oomi pea ma aua le tuʻu, a leai o le ae alu. ulufale i le faʻatonuga o le pule) e ulufale ai i le faʻatonuga o le faʻatonuga o le faʻatonuga, o le a faʻalua le faʻamalo, e le mafai ona amataina le faʻatonuina i le faʻatonuga o le faʻatonuina o le faʻatonuga.

(2) I le faiga o le fetuunaiga o le totogi, toe oomi le ki pa'i e taamilo i le taimi e tuai ai le masini e amata ai le molia, ma o le a ta'i tasi le pu mo ki taitasi.

– Fa'amatala tulaga taua e pei o: 1H/2H/4H/6H/8H/10H pe a uma le amataga o le molia

3) A maeʻa le faʻatulagaina o le taimi, toe oomi ma taofi le paʻi paʻi mo le sili atu i le 2S e alu ese ai mai le faʻatonuga o le faʻatonuga o le faʻatonuga, o le a paʻu tasi le faʻamau ma o le a faʻaaogaina le taimi faʻaagaga o loʻo iai nei ma amata le faʻasologa o le reservation countdown.

(4) I le faʻatulagaina o faʻamaumauga, e aunoa ma se gaioiga mo le sili atu i le 5S, o le a otometi lava ona alu ese mai le faʻatulagaina o le faʻatonuga o le faʻatonuga, i le taimi nei o le a le faʻaaogaina le tau o loʻo i ai nei, ma o le a le ulufale atu i le faʻatonuga o le reservation countdown.

(5) I le taimi o le countdown, oomi ma uu le paʻi paʻu i le pito i lalo o le lau mo le sili atu i le 5S (pe a oomi mo le sili atu i le 2S, o le faʻamalo o le a paʻu tasi, i le taimi nei, e tatau ona e oomi pea ma aua le faʻasaʻo. ia, a le o lea o le a ulufale atu i le faiga o tulafono faatonutonu), ona mafai lea ona e faalēaogāina le faʻatonuga o le reservation countdown, o le a paʻu faalua le pu ma e mafai e le masini ona toe faʻapipiʻi ma taʻalo le molia.

Fa'aaliga: E na'o le tulaga fa'aletonu/tumau e mafai ona maua ai le galuega fa'asao mo le totogiina.

Ala i luga mai le taimi e totogi ai

– I se taimi pe a tape le taavale, e oo atu le faiga e molia i se tulaga moe.E manaʻomia le tuʻuina atu o le faailoilo CP o le taʻavale taʻavale se faiga fafagu mai le tulaga maualalo i le tulaga maualuga pe a faia le faʻaputuga faʻaputuga, e faʻaleleia ai le fua faʻatatau o le manuia pe a uma ona amata le faʻaputuga faʻaputuga.


Taimi meli: Ian-20-2022